Leuke date locaties

Een (eerste) date hebben is natuurlijk spannend, je moet proberen het meisje jou leuk te laten vinden. Soms weet je dan niet waar je naar toe moet gaan. Vaak hebben mensen dit probleem omdat onzekerheid ook een rol speelt. Je denkt bijvoorbeeld aan of de locatie wel goed genoeg is of niet. Hiervoor heb ik een paar suggesties zodat je er niet zo veel druk om hoeft te maken.

1. Uit eten gaan

Het etentje is een meest gebruikte date idee. Velen gaan met hun date uit eten. Het is simpel, kan goedkoop zijn en het is ook nog eens meestal goed. Misschien zou je denken dat je naar een luxe restaurant moet gaan en dat je een heel pak aan moet, maar dit hoeft niet perse het geval te zijn. Je kan het ook simpel houden, toch zou ik aanraden om dan naar een plek te gaan waar het ten minste nog een beetje mooi is en dat de locatie een slecht uiterlijk heeft. Voor de rest kan een simpele zaak ook goed genoeg zijn. Dit zou ik ook zelfs aanraden aan mensen die teveel geld hebben. Dit kan ook een manier zijn om jou date te testen als zij het prima vind of niet. Als zij bijvoorbeeld meer heeft verwacht en daarop zelfs daarover met jou praat is het meestal een slecht teken om weer op date te gaan met haar.

2. Naar een park gaan

Het park, gratis en het kan prachtig zijn. Het kan zijn dat jou date dit niet perse leuk vind en misschien een beetje meer verwacht zoals een etentje. Aan de andere kant kan je jou date testen hoe zij het idee vind, meestal als zij het helemaal prima vind is dit vaak een goed teken dat jou date een goed en lief persoon is. Ook is dit een goede manier om jou date beter te kennen. Als je het romantischer wilt maken kan je zelf een paar spullen halen om met jou date te picknicken. Een kleine moeite maar je hebt dan wel mogelijk een hele blije date. Het is dan ook handig om te proberen haar goed te leren kennen en vragen te stellen. Ik zou ook aanraden om een mooie locatie te kiezen dat een beetje rustig is, ook zou ik aanraden om dit soort dates te houden in de zomer. Het is simpelweg vaak niet fijn om naar een park te gaan terwijl het koud is.

3. Winkelen

Wat je ook kan doen is gewoon winkelen. Ik zou dit wel een beetje aanraden als dit jou derde date met de persoon is. Dan kan je gewoon rond een winkelcentrum of een winkelstraat gaat en iets voor jezelf en of voor jou date halen. Daarnaast kan je in het winkelcentrum ook wat eten met jou date en of naar de bioscoop gaan. Meestal is er in een winkelcentrum wel genoeg dingen te doen dat jou date blij houdt, maar je moet dan ook wel zelf bedenken of jou winkelcentrum een goed idee is. Zo ja, wat is daar allemaal te doen. Hoe meer je op date gaat met de persoon hoe minder erg dit idee is. Dit kan een idee zijn voor de eerste date maar het kan misschien niet goed aflopen.

4. Steden bezoeken

Ook dit adviseer ik om te doen in een 2de of latere date. Samen een stad bezoeken met jou date. Dit is een beetje hetzelfde als een winkelcentrum bezoeken alleen je gaat naar meerdere locaties. Van monumenten tot parken tot aan winkels. Met dit idee heb je ook meer ruimte om dingen te doen. Je moet dan wel goed opletten dat je wel weet waar wat zit en dat je dat een goed idee hebt om naar toe te gaan. Ook dit kan uiteindelijk heel leuk en gezellig zijn als je het goed hebt georganiseerd.

5. Bioscoop

Een ander date idee dat de meeste doen is naar een bioscoop gaan om een film te kijken. Dit is vaak heel gezellig om samen een film te kijken, alleen is dit heel slecht als je jou date beter wilt kennen. Ik zou dit adviseren als je jou date een beetje kent en dit je 2de date is. Het ligt er ook aan waar en hoe je haar hebt gevonden, als je bijvoorbeeld haar al een tijdje hebt gesproken is een bioscoop een ideaal idee. Als je haar via bijvoorbeeld een dating app hebt gevonden en gelijk al op date gaat is het misschien niet zo handig. Je moet ook wel een beetje weten welke soort films jou date leuk vind en of dat jij ook een beetje leuk vind. Je zit meestal wel goed met nieuwe en bekende films.

6. Gamehall

Lijk al dat lopen en zitten jou niks, dan is een gamehall ook een goede optie. Een gamehall kan leuk zijn voor jou en je date. Wat je daar doet is simpelweg spelletjes spelen net als een arcade, alleen dat doe je samen met je date. Dit kan leuk zijn maar het kan zijn dat je date het misschien niet er een fan van vind. Je kan dit idee houden voor een tweede of latere date maar dit kan ook heel leuk zijn voor op je eerste date. Let daar goed op, als je het veilig wilt houden zou ik het als een latere date gebruiken als je jou date een beetje kent en het gaat goed samen.

7. Tot slot

Voor de rest kan je ook creatief denken over wat je kan doen met je date, daarnaast moet je ook kijken hoe jou date is en hoe zijn personaliteit is. Vandaar kan je ook kijken over wat zij leuk kan vinden. Een andere tip is om er niet veel druk te maken. Als je er druk om maakt dan zit je vaak niet goed in je vel en kies je iets wat je niet perse leuk vind maar uit losse pols hebt gekozen. Neem tijd om te kijken, doe er niet te lang over maar kijk een beetje naar de mogelijkheden en wat er allemaal te doen is. Hou je hooft kalm en maak er wat leuks van met je date, succes!